Vergunningen

Door de fusie van 5 verenigingen in de Hoekschewaard is het mogelijk geworden om het grootste gedeelte van de Hoekschewaard te kunnen vissen. Om te kunnen vissen in een water van gebied 1 dient men altijd te beschikken over een geldige vergunning van hsv Groot Hoekschewaard

Beste leden,

De ledenadministratie vervult een belangrijke en zeer arbeidsintensieve rol in het verenigingsleven, Het versturen van de acceptgiro’s en het registreren van de betalingen kost onze vereniging veel tijd, geld en energie.
Het bestuur heeft daarom besloten om gebruik te maken van de service ledenadministratie van Sportvisserij Nederland. Wat houdt dit precies in voor u ?

Sportvisserij Nederland zal begin november de contributie incasseren namens:
Hengelsport vereniging  Ons Genoegen  te Oud-Beijerland, de leden zonder automatische incasso ontvangen half november een factuur met acceptgiro en machtigingsformulier.

Na betaling stuurt Sportvisserij Nederland de Vispas rechtstreeks naar u toe. Dit houdt echter in dat de leden, die veranderingen willen doorgeven, dit nu rechtstreeks moeten doen bij Sportvisserij Nederland per e-mail: ledenadministratie@vispas.nl  of via telefoon:  0900- 2025358  ( 0,35 /min.).

Sportvisserij Nederland is tijdens werkdagen tussen 09.00-17.00 te bereiken en kunnen eventuele problemen meteen oplossen. Bovendien is er voor onze vereniging nu altijd continuïteit wat betreft de ledenadministratie.

Let op, voor de betaling geldt dus een andere IBAN, namelijk NL04INGB0650393872 ten name van Sportvisserij Nederland.

Lid worden:

Lid worden kan via deze link. Doorloop de stappen en bestel uw vispas eenvoudig. Zelfs wanneer u uw vispas nog niet opgestuurd heeft gekregen, kunt u een papieren versie zelf printen.

Dag en week vergunningen verkrijgbaar:

VVV kantoor
Molendijk 39
3262 AH Oud-Beijerland
0186-616000

Voor het vissen met 2 hengels, welke beaast mogen worden met de aangewezen aassoorten en met inachtneming van de regelgeving als voorzien in de visserijwet in genoemde wateren, onder voorwaarde dat betrokkene in het bezit is van een geldige Vispas.
Let op: met een dag of week  vergunning mag er niet in de nacht gevist worden.

Jeugdvissers tm 13 jaar mogen gratis vissen met een jeugdvergunning van hsv Groot Hoekschewaard

Dagvergunning vanaf 14 jaar               € 5,-
Weekvergunning vanaf 14 jaar            €  ,-

Een dag of weekvergunning moet altijd volledig zijn ingevuld inclusief een datum.

Opzeggen lidmaatschap via Sportvisserij Nederland.

Nachtvissen/snoekvissen is niet toegestaan met een dag of week vergunning.