Wedstrijden gestopt wegens Corona

Op 17 maart heeft Sportvisserij Nederland bekend gemaakt dat alle viswedstrijden verboden zijn tot minimaal 15 april. Ons Genoegen volgt deze oproep en heeft tot nader order alle wedstrijden opgeschort.
Wij houden u op de hoogte als er nieuws is.

Corona: beperking sportvisevenementen

7341

Update 19 maart 2020! Naar aanleiding van de actuele ontwikkelingen met betrekking tot de indamming van het coronavirus in Nederland geeft Sportvisserij Nederland gevolg aan de oproep van het RIVM en de Nederlandse overheid.

Door Sportvisserij Nederland georganiseerde evenementen/ wedstrijden en competities gepland tot 15 april worden gestaakt. Verdere besluitvorming over de periode na 15 april volgt zodra er meer bekend is over de adviezen van het RIVM en de Nederlands Overheid. Dit advies betreft alle wedstrijden, ongeacht niveau en competities. Andere sportbonden hebben vergelijkbare maatregelen getroffen.