Verslag Dream Well & Stucadoorsbedrijf Orgers Cup

Op 11 mei 2019 was het zover! De benefietwedstrijd voor het Sophia Kinderziekenhuis. Na een voorbereiding van het uitzetten van stekken, het zoeken van sponsoren, regelen van prijzen en vlees en andere benodigdheden voor de barbecue in de avond, hebben we er met zijn allen een fantastische dag van gemaakt! Met alle vissers en andere aanwezigen in de avond, hebben we ervoor gezorgd dat we maar liefst een bedrag van €3615,- hebben opgehaald voor het Sophia Kinderziekenhuis. Wij zijn dan ook enorm trots op dit mooie bedrag!

In totaal deden er aan de viswedstrijd 18 koppels mee! In totaal hebben zij ruim 156 kilo vis gevangen. Een schitterende vangst! Ook vandaag kon er maar één koppel de winnaar zijn. Op de kreek dokters, in de bocht, vingen Hans en Stephan Grootenboer maar liefst 38 kilo! Hiermee werden zij ruim eerste! Voor de overige uitslagen, kunt u hier klikken.

Slagerij Schipper verzorgde in de avond een heerlijke barbecue, waarvan iedereen ontzettend heeft genoten. Daarnaast hebben andere bedrijven voor een fantastisch mooie prijzentafel gezorgd, die verdeeld werd onder de mensen die massaal lootjes kochten om een mooie prijs te kunnen bemachtigen. Al met al een zeer geslaagde dag!

Wij willen iedereen bedanken die aan deze mooie dag hebben bijgedragen. Op de eerste plaats de vele bedrijven die ons flink hebben gesponsord, maar natuurlijk ook alle aanwezigen op deze dag, die door middel van een donatie of hun fanatieke hulp, enorm hebben meegeholpen!

Alle sponsoren op een rij: Café Het Hart & Van Speijk, Café me moeder, Diggels, Pasta Club, Middelkoop Werkendam, Stucadoorsbedrijf Frietema, Multiwoning, Reedijk Autoparts, Home Trends, Kees Huisman, Slagerij Schipper, Dakota, Versteegh Jeans, Ahoy Hengelsport, Eagle Hengelsport, Wout van Leeuwen Hengelsport, Van Pelt Hengelsport, Schot Reclame, Gebo, DBS Profile, Soffree on fifty-four, de Computerdokters, Moree Metselwerken, Ons Genoegen, Architectenburo Design, Giverbo, Visser Drinks, Thakoer Werkendam.

Alle sponsoren, ontzettend bedankt!!!