5e wedstrijd winterserie 2019

Op zaterdag 2 maart is de 5e wedstrijd gevist van de winterserie in de haven van Oud-Beijerland.
Het weer was prima, nauwelijks wind, 10 graden en af en toe zon. Net als vorige week dachten we dat de vis weer later zou komen als het water wat hoger was als het lage water waar we mee starten. Helaas de vis kwam heel de morgen niet. Het water is kraak helder en op vele plaatsen in de haven zag je de bodem.
Toch was er vandaag ook een winnaar, Theo Batenburg wist een grondeltje en een baarsje te vangen met een gewicht van 20 gram.
Voor de overige uitslagen klik Hier.

Volgende week is er geen vissen. We gaan dan op vrijdag avond de vlonders maken in het clubgebouw vanaf 19.00 uur en op zaterdag morgen vanaf 8.00 uur gaan we de vlonders plaatsen en de oevers ontdoen van zwerfvuil.
Wil je helpen, kom dan op de bovenstaande tijden naar het clubgebouw en help ons de visplaatsen weer gereed te maken voor het seizoen 2019.