Maandelijks archief: september 2020

Informatie Kreekcup 2020

 

Op 26 september 2020 vissen we de eerste editie van de Kreekcup. Tijdens deze wedstrijd vissen we in koppelverband op verschillende stukken van de kreek die door de Hoekschewaard loopt. Het wordt een leuke en bijzondere wedstrijd. We zullen op stekken gaan vissen waar sommige vissers vrijwel nog nooit zijn geweest en waar zeker een mooi bestand aan vis rond zwemt. Opgeven kan nog steeds! Zie hiervoor de contactgegevens onderaan dit bericht. Voor alle info omtrent deze wedstrijd, klikt u in dit bericht op de “lees verder” button.

Lees verder

2e Ledenvergadering in de Lindehoeve

De 2e ledenvergadering zal dinsdag 29 september plaats vinden in de Lindehoeve. Zaal geopend vanaf 19.00 uur.
Tijdens deze vergadering wordt door het bestuur voorgesteld de vereniging per 31 december te ontbinden en de middelen en de leden in te brengen in de nog thans genaamde HSV de Binnenmaas om samen met nog 4 verenigingen 1 vereniging te vormen. Voor dit voorstel is een stemming vereist. Tijdens deze vergadering kan er rechtsgeldig gestemd worden ongeacht het aantal aanwezige leden.
De locatie: De Lindehoeve, Steenstraat 24 in Oud-Beijerland.

Vooraf aanmelden: dewitvisser@1946@gmail.com of 06-53727956

C.Orgers bokaal 2020

Op zaterdag 19 september is de C.Orgers bokaal gevist aan de Kreek bij Poortwijk 2.
Een ZO wind voorspelde niet veel veel goeds. Dit klopte later ook.
Het was weer een zeer moeizame visserij waarbij de gehele trukendoos open moest om een visje te vangen.
Net als voorgaande jaren zat de winnaar weer op nummer 1 Nico Kleiberg wist 4600 gram te vangen was hiermee eindwinnaar. In het 2e vak wist Paul Orgers het vak te winnen op steiger 24 wist hij 1600 gram te vangen.

Voor de overige uitslagen klik Hier.