Maandelijks archief: februari 2020

Onderhoud vissteigers en opruimen afval langs waterkant

Op vrijdag avond 6 maart gaan we weer 10 steigers maken in het clubgebouw. Dit jaar zullen we vissteigers maken die compleet van kunststof zijn en 50 jaar mee moeten kunnen.
Op zaterdag 7 maart gaan de steigers plaatsen waar oude steigers vervangen moeten worden en de wateren ontdoen van zwerf afval.
Wil je meehelpen kom dan op vrijdagavond 7.00 uur naar het clubgebouw en zaterdag morgen vanaf 8.30 uur. Alle hulp is welkom.

Uitslag 5e wedstrijd winterserie 2020

Op zaterdag 22 februari is de 5e wedstrijd van de winterserie gevist aan de Boskade in Strijen.
Bij aankomst zwommen er wel 10 Aalscholvers door de oude Haven. Er werd de laatste weken al er weinig vis gevangen en nu weten we waarom. |
Ook vandaag een zeer moeilijke visserij met hoofdzakelijk zeer kleine vis.

Voor de uitslagen van de 5e wedstrijd winterserie klik Hier. 

Opruimen clubgebouw de Boezem 15 februari

Afgelopen zaterdag hebben we alle kasten van het clubgebouw opgeruimd en onze spullen zoveel mogelijk ingepakt voor de verhuizing. In ruim 70 jaar hebben we enorm veel spullen verzamelt en bewaard die we eigenlijk niet meer gebruiken. Het gevolg een enorme vracht afval die we met 1 overvolle aanhanger naar het stort hebben gebracht.
Gelukkig waren er toch weer de vertrouwde mensen die geholpen hebben.
Richard, Wouter, Cees, Ruud, Niels Huib, en Andre bedankt voor jullie hulp.

1e losse wedstrijd van 2020

De eerste losse wedstrijd van 2020 is gevist in jachthaven de Steur in Werkendam. Normaal gesproken  mag je in deze haven niet vissen, maar Marcel van der Linden kent de eigenaar via zijn werk en had geregeld dat wij er een wedstrijd mochten vissen.
Ondanks de harde ZW wind, zaten we redelijk beschut achter de grote loods.
Er werd vandaag goed te vangen. De een ving hoofdzakelijk kleine de ander alleen grote voorn.
Winnaar vandaag was Johan Bravenboer met 13.779 gram. 2e Marcel van der Linden met 10.965 gram. 3e Andre Lokum met 6.931 gram.

Voor overige uitslagen klik Hier