Maandelijks archief: maart 2019

Losse wedstrijd 16 maart 2019

De losse wedstrijd van afgelopen zaterdag is niet door gegaan omdat men vooraf veel slecht weer had voorspelt.
Dat de weerkundige niet altijd alles kunnen voorspellen bleek nu ook weer. Het was prima weer, alleen liet de vis het totaal afweten in de haven. Geen enkele beet is 2,5 uur tijd.
Om 11.30 kwam de verkiezingsbus langs de haven en konden we nog een praatje maken met de politiek en het waterschap. Hopelijk gaan ze dit jaar wel wat doen aan de wateren die in de Hoekschewaard allemaal dicht groeien. Er is ons in ieder geval beloofd dat het op de agenda komt en dat er over gepraat zal worden.
We wachten dus maar rustig af wat er komen gaat.

Onderhoud steigers 2019

Het onderhoud aan de vissteigers  is weer uitgevoerd en we kunnen er weer 1 jaar van genieten. Ondanks dat we minder hulp hadden, konden we onze geplande werkzaamheden toch uitvoeren.
Alle vissers die geholpen hebben met het maken van de steigers op vrijdagavond, het plaatsen van de steigers op zaterdag en het schoonmaken van de oevers, bedankt en hopelijk tot volgend jaar

5e wedstrijd winterserie 2019

Op zaterdag 2 maart is de 5e wedstrijd gevist van de winterserie in de haven van Oud-Beijerland.
Het weer was prima, nauwelijks wind, 10 graden en af en toe zon. Net als vorige week dachten we dat de vis weer later zou komen als het water wat hoger was als het lage water waar we mee starten. Helaas de vis kwam heel de morgen niet. Het water is kraak helder en op vele plaatsen in de haven zag je de bodem.
Toch was er vandaag ook een winnaar, Theo Batenburg wist een grondeltje en een baarsje te vangen met een gewicht van 20 gram.
Voor de overige uitslagen klik Hier.

Volgende week is er geen vissen. We gaan dan op vrijdag avond de vlonders maken in het clubgebouw vanaf 19.00 uur en op zaterdag morgen vanaf 8.00 uur gaan we de vlonders plaatsen en de oevers ontdoen van zwerfvuil.
Wil je helpen, kom dan op de bovenstaande tijden naar het clubgebouw en help ons de visplaatsen weer gereed te maken voor het seizoen 2019.