Categoriearchief: Nieuws

Fusie tussen 5 verenigingen in de Hoekschewaard

De fusie tussen 5 verenigingen in de Hoekschewaard is rond, Vanaf 1 januari 2021 gaan HSV de Binnenmaas, Hsv de Rietvoorn, Hsv de Torrepickers, hsv  Ons Plezier en hsv Ons Genoegen 1 vereniging vormen,
Door deze fusie zal ongeveer 90 % van de viswateren in de Hoekschewaard bevisbaar worden met 1 vispas van de nieuwe vereniging Hsv Groot Hoekschewaard.
Hsv Hoekschewaard Numansdorp wil een zelfstandige vereniging blijven, dus zijn er straks nog 2 verenigingen in de gemeente Hoekschewaard,
Leden van Hsv Groot Hoekschewaard kunnen in een aantal water van het gebied 2 vissen, namelijk de Borrekeen, het Kleine gat, De Vissersvliet en de Oost Binnenhaven. Zie kaart.
In de overige wateren in gebied 2 mogen sportvissers van hsv Groot Hoekschewaard niet vissen.
Sportvissers van hsv Hoekschewaard (Gebied 2) mogen in geen enkel water van gebied hsv Groot Hoekschewaard vissen.

De website van de nieuwe vereniging is binnenkort ook in de lucht. www.hsv Groothoekschewaard,nl.
Het mailadres is info@hsvGrootHoekschewaard.nl

Voor plattegrond klik Hier

Kerstserie 2020

De kerstserie 2020 is gestart op 7 november in de haven van Oud-Beijerland. Er werd veel vis gevangen alleen helaas niet groter dan 12 cm.
Waar zijn toch de mooie voorns gebleven die er jaren geleden gevangen werden? Het vissen in de haven is zelfs in de winter goed te doen. Je zit er beschut en met de wedstrijden is het gezellig omdat iedereen elkaar kan zien.
Voor de 3 en 4e wedstrijd zijn we verhuisd naar de Boskade in Strijen. Hier vang je veel grotere voorn dan in de haven.
Voor de uitslagen klik Hier.

Herfstserie 2020

De herfstserie is dit jaar gevist in het Spui en de oude Maas bij Puttershoek.
We waren gestart in het Spui, maar de vangsten waren slecht waarna we de 2 laatste wedstrijden in de oude Maas gevist hebben.

Voor de uitslagen klik Hier.

Uitslag Kreekcup 2020

Zaterdag 26 september 2020 is de Kreekcup gevist. Met in het totaal 15 koppels en twee individuele vissers, hadden we een zeer goede opkomst. Er werd geloot in Café Den Boer Hoeve op de Stougjesdijk. Ons Genoegen sponsorde de koffie en thee. Dit was lekker wakker worden. Bedankt hiervoor! Ook de eigenaar van het café willen we hartelijk bedanken voor het beschikbaar stellen van deze mooie locatie!

Lees verder

Informatie Kreekcup 2020

 

Op 26 september 2020 vissen we de eerste editie van de Kreekcup. Tijdens deze wedstrijd vissen we in koppelverband op verschillende stukken van de kreek die door de Hoekschewaard loopt. Het wordt een leuke en bijzondere wedstrijd. We zullen op stekken gaan vissen waar sommige vissers vrijwel nog nooit zijn geweest en waar zeker een mooi bestand aan vis rond zwemt. Opgeven kan nog steeds! Zie hiervoor de contactgegevens onderaan dit bericht. Voor alle info omtrent deze wedstrijd, klikt u in dit bericht op de “lees verder” button.

Lees verder

2e Ledenvergadering in de Lindehoeve

De 2e ledenvergadering zal dinsdag 29 september plaats vinden in de Lindehoeve. Zaal geopend vanaf 19.00 uur.
Tijdens deze vergadering wordt door het bestuur voorgesteld de vereniging per 31 december te ontbinden en de middelen en de leden in te brengen in de nog thans genaamde HSV de Binnenmaas om samen met nog 4 verenigingen 1 vereniging te vormen. Voor dit voorstel is een stemming vereist. Tijdens deze vergadering kan er rechtsgeldig gestemd worden ongeacht het aantal aanwezige leden.
De locatie: De Lindehoeve, Steenstraat 24 in Oud-Beijerland.

Vooraf aanmelden: dewitvisser@1946@gmail.com of 06-53727956

C.Orgers bokaal 2020

Op zaterdag 19 september is de C.Orgers bokaal gevist aan de Kreek bij Poortwijk 2.
Een ZO wind voorspelde niet veel veel goeds. Dit klopte later ook.
Het was weer een zeer moeizame visserij waarbij de gehele trukendoos open moest om een visje te vangen.
Net als voorgaande jaren zat de winnaar weer op nummer 1 Nico Kleiberg wist 4600 gram te vangen was hiermee eindwinnaar. In het 2e vak wist Paul Orgers het vak te winnen op steiger 24 wist hij 1600 gram te vangen.

Voor de overige uitslagen klik Hier.