Auteursarchief: Johan Bravenboer

134 kg vis met 6 koppels bij de koppelwedstrijd in het NH kanaal

Op zaterdag 31 augustus is de koppelwedstrijd gevist in het Noord-Hollands kanaal bij West Graftdijk.
De weersomstandigheden waren perfect, een licht briesje, 30 graden, een mooi stroompje in het water en veel vis bij iedereen. Vooral op de kop en staart werd er regenmatig grote brasem gevangen, terwijl verder naar de midden de vis steeds kleiner werd. Totaal werd er gemiddeld ruim 22 kg per koppel gevangen
Winnaars vandaag Jaap ven Ruiven en Piet van der Veer die op kantnummer 1 hun kopplaats volledige uitbuitten door 40.351 gram te vangen. 2e Andre Lokum en Wouter Riezebos op het staartnummer met 29.300 gram. 3e Marcel van der Linden en Paul Orgers op kantnummer 5  met 19.140 gram.

Voor overige uitslagen klik Hier 

Uitslag laatste losse wedstrijd vakantieserie 24 augustus 2019

Op zaterdag 24 augustus is de laatste wedstrijd gevist van de vakantieserie in de Zinkwegvijver. De vijver is geheel vrij van groen nadat het jaren altijd compleet dichtgegroeid was.
Het weer was prima en er werd goed vis gevangen door alle deelnemers. Er werden veel grote vissen verspeelt, maar ook gevangen.
Naast de grote brasem en karper werd er ook heel veel mooie voorn en grote ruisvoorn gevangen.
1e vandaag was Johan Bravenboer op kantnummer 4 wist hij 8.451 gram te vangen.

Voor overige uitslagen klik Hier.

Koppelwedstrijd Rietvoorn in Keen Strijen.

Op 10 augustus is de koppelwedstrijd gevist van Hsv de Rietvoorn uit Strijen in de Keen.
Een onstuimige ochtend met veel wind en regen. In vak A en C werd goed vis gevangen, veel voorn maar ook mooie zeelten en brasems.
Winnaars vandaag Johan Bravenboer en Richard Groenewout met 13.950 gram.

Voor overige uitslagen klik Hier.

Nachtmarathon 5/6 juni 2019

 

Afgelopen nacht hebben we de nachtmarathon gevist aan de Ponykade in Alblasserdam. De omstandigheden waren perfect. Weinig wind en s’ nachts 15 graden.
We hebben op de lage nummers gezeten want hier stonden onder water nauwelijks waterplanten. Er werd op de meeste plaatsen goed vis gevangen.
Huib en Marcel van de Linden wonnen de wedstrijd met 103 kg.
Voor overige uitslagen klik Hier

 

Uitslag 2e wedstrijd 2 kamp en einduitslag.

De 2e wedstrijd van de 2 kamp is gevist op zaterdag 15 juni. Het weer was heel slecht met tot 10 uur stevige regenval.
De vangsten vielen niet tegen met als algemeen winnaar Piet Schipper die in vak A  aan de Boerhavenstraat 7800 gram ving. 1e in B Mart-Jan Korporaal met 7300 gram. Vak C werd gewonnen door Johan Bravenboer met 3800 gram.
Algemeen winnaar met 2 punten en 15 kg Mart-Jan Korporaal. 2e ook met 2 punten en 5 kg vis Johan Bravenboer.  3e Piet Schipper met 3 punten en 8500 gram.
Voor overige uitslagen klik Hier.