Auteursarchief: Johan Bravenboer

2e Ledenvergadering in de Lindehoeve

De 2e ledenvergadering zal dinsdag 29 september plaats vinden in de Lindehoeve. Zaal geopend vanaf 19.00 uur.
Tijdens deze vergadering wordt door het bestuur voorgesteld de vereniging per 31 december te ontbinden en de middelen en de leden in te brengen in de nog thans genaamde HSV de Binnenmaas om samen met nog 4 verenigingen 1 vereniging te vormen. Voor dit voorstel is een stemming vereist. Tijdens deze vergadering kan er rechtsgeldig gestemd worden ongeacht het aantal aanwezige leden.
De locatie: De Lindehoeve, Steenstraat 24 in Oud-Beijerland.

Vooraf aanmelden: dewitvisser@1946@gmail.com of 06-53727956

C.Orgers bokaal 2020

Op zaterdag 19 september is de C.Orgers bokaal gevist aan de Kreek bij Poortwijk 2.
Een ZO wind voorspelde niet veel veel goeds. Dit klopte later ook.
Het was weer een zeer moeizame visserij waarbij de gehele trukendoos open moest om een visje te vangen.
Net als voorgaande jaren zat de winnaar weer op nummer 1 Nico Kleiberg wist 4600 gram te vangen was hiermee eindwinnaar. In het 2e vak wist Paul Orgers het vak te winnen op steiger 24 wist hij 1600 gram te vangen.

Voor de overige uitslagen klik Hier.

Koppelwedstrijd aan de Linge 22-8-2020

Zaterdag 22 augustus is de koppelwedstrijd gevist aan de Linge bij Heukelum.
Het weer was best onstuimig te noemen. een zeer harde zuidwesten wind die rond de middag steeds harder werd en het vissen met de vaste onmogelijk maakte.
De Linge is een schitterent water van 4 meter diep en 4 meter breed, met de auto direct achter je.
De visserij was ook zeer moeizaam, kleine visjes en af en toe een bliek, maar een echte bonusvis werd er niet gevangen.
Winnaar vandaag Piet en Pieter Schippers die gezamenlijk 7421 gram wisten te vangen.

Voor de overige uitslagenklik Hier

Ledenvergadering 2020

Aankondiging  algemene ledenvergadering OHV – Ons Genoegen 

Vanwege de Corona maatregelen is de voorjaarsvergadering niet doorgegaan
Deze vergadering is nu gepland op 18 augustus 2020. Om aan de Corona maatregelen te voldoen vergaderen we een andere locatie namelijk: Sportcentrum De Boogerd Hortensiastraat 5 326 BG Oud-Beijerland. Aanvang 19.30 uur.
Vooraf aanmelden is dit keer vereist. Dit kunt u doen per email (voorkeur)dewitvisser1946@gmail.com of per telefoon 06-53727956.
LET OP!

Lees verder

Nachtmarathon 26/27 juni 2020

Van vrijdagavond 19.00 uur tot zaterdag morgen 10.00 uur is de nachtmarathon gevist aan de Kraagweg in Zuid-Beijerland.
Omdat we geen wedstrijden mochten vissen buiten je gemeente hebben we dit jaar de nachtwedstrijd aan de Kraagweg gevist in Zuid-Beijerland.
We waren nog niet begonnen of kregen controle van 2 BOA’s  die naar onze vergunning vroegen. Onze vergunning die we van Aart van de Waal gekregen hadden was in orde en we konden de nacht blijven vissen.
Heel week prachtig weer met tempraturen van boven de 30 graden, maar vrijdag avond de veranderde het weer met vele onweersbuien tot gevolg.  Frans en Marcel van der Linden hadden voor iedereen een heerlijk stukje vlees klaargemaakt op de bbq die we gezamelijk  om 21.00 uur hebben gegeten. Wel op 1,5 meter afstand.
Het onweer dreigde al vanaf de start van de wedstrijd, maar het bleef op afstand tot 22.00 uur. Daarna barste het los en moesten we 1 uur schuilen in de auto. Het bleef daarna redelijk weer met af en toe een paar spetters regen, maar verder prima weer om een nachtje te vissen.
Vis werd ook gevangen, vele brasems , voorns en giebels werden er gevangen, maar ook paling en Richard wist nog een mooie snoek van 1 meter te vangen.
Marcel en Alex wisten de wedstrijd te winnen met 127 kg gevolg door Johan en Richard met 103 kg en Wouter en Huib met 71 kg.

Voor de overige uitslagen klik Hier.