Auteursarchief: Marcel van der Linden

Uitslag Kreekcup 2020

Zaterdag 26 september 2020 is de Kreekcup gevist. Met in het totaal 15 koppels en twee individuele vissers, hadden we een zeer goede opkomst. Er werd geloot in Café Den Boer Hoeve op de Stougjesdijk. Ons Genoegen sponsorde de koffie en thee. Dit was lekker wakker worden. Bedankt hiervoor! Ook de eigenaar van het café willen we hartelijk bedanken voor het beschikbaar stellen van deze mooie locatie!

Lees verder

Informatie Kreekcup 2020

 

Op 26 september 2020 vissen we de eerste editie van de Kreekcup. Tijdens deze wedstrijd vissen we in koppelverband op verschillende stukken van de kreek die door de Hoekschewaard loopt. Het wordt een leuke en bijzondere wedstrijd. We zullen op stekken gaan vissen waar sommige vissers vrijwel nog nooit zijn geweest en waar zeker een mooi bestand aan vis rond zwemt. Opgeven kan nog steeds! Zie hiervoor de contactgegevens onderaan dit bericht. Voor alle info omtrent deze wedstrijd, klikt u in dit bericht op de “lees verder” button.

Lees verder

Verslag Dream Well & Stucadoorsbedrijf Orgers Cup

Op 11 mei 2019 was het zover! De benefietwedstrijd voor het Sophia Kinderziekenhuis. Na een voorbereiding van het uitzetten van stekken, het zoeken van sponsoren, regelen van prijzen en vlees en andere benodigdheden voor de barbecue in de avond, hebben we er met zijn allen een fantastische dag van gemaakt! Met alle vissers en andere aanwezigen in de avond, hebben we ervoor gezorgd dat we maar liefst een bedrag van €3615,- hebben opgehaald voor het Sophia Kinderziekenhuis. Wij zijn dan ook enorm trots op dit mooie bedrag!

In totaal deden er aan de viswedstrijd 18 koppels mee! In totaal hebben zij ruim 156 kilo vis gevangen. Een schitterende vangst! Ook vandaag kon er maar één koppel de winnaar zijn. Op de kreek dokters, in de bocht, vingen Hans en Stephan Grootenboer maar liefst 38 kilo! Hiermee werden zij ruim eerste! Voor de overige uitslagen, kunt u hier klikken.

Slagerij Schipper verzorgde in de avond een heerlijke barbecue, waarvan iedereen ontzettend heeft genoten. Daarnaast hebben andere bedrijven voor een fantastisch mooie prijzentafel gezorgd, die verdeeld werd onder de mensen die massaal lootjes kochten om een mooie prijs te kunnen bemachtigen. Al met al een zeer geslaagde dag!

Wij willen iedereen bedanken die aan deze mooie dag hebben bijgedragen. Op de eerste plaats de vele bedrijven die ons flink hebben gesponsord, maar natuurlijk ook alle aanwezigen op deze dag, die door middel van een donatie of hun fanatieke hulp, enorm hebben meegeholpen!

Alle sponsoren op een rij: Café Het Hart & Van Speijk, Café me moeder, Diggels, Pasta Club, Middelkoop Werkendam, Stucadoorsbedrijf Frietema, Multiwoning, Reedijk Autoparts, Home Trends, Kees Huisman, Slagerij Schipper, Dakota, Versteegh Jeans, Ahoy Hengelsport, Eagle Hengelsport, Wout van Leeuwen Hengelsport, Van Pelt Hengelsport, Schot Reclame, Gebo, DBS Profile, Soffree on fifty-four, de Computerdokters, Moree Metselwerken, Ons Genoegen, Architectenburo Design, Giverbo, Visser Drinks, Thakoer Werkendam.

Alle sponsoren, ontzettend bedankt!!!

 

 

 

 

 

Geef je op voor onze schitterende wedstrijden!

Het nieuwe wedstrijdrooster staat volledig online op deze website. Dit jaar hebben we een aantal mooie wedstrijden op het programma staan. Naast de vaste wedstrijdseries, hebben we veel mooie losse wedstrijden dit jaar. Nieuw dit jaar is een benefietwedstrijd voor het Sophia Kinderziekenhuis. Daarnaast gaan we ook dit jaar weer een koppelwedstrijd vissen in Noord-Holland en houden we, vanwege de mooie vangsten van afgelopen jaar, een losse wedstrijd op het industrieterrein van Oud-Beijerland. Belangrijk is dat je je op tijd opgeeft voor deze wedstrijden. Neem hiervoor contact op met iemand van de concourscommissie.

Ben je benieuwd naar het volledige rooster? Kijk dan bovenin de navigatiebalk bij “Wedstrijdrooster” en selecteer de serie of losse wedstrijd die je wilt bekijken. Je kunt ook de pagina selecteren met een volledig overzicht van de wedstrijden in 2019.

Laten we hopen op een mooi visrijk jaar, met veel succesvolle wedstrijden en veel deelnemers.

Getij zaterdag 13 oktober

Zaterdag 13 oktober staat alweer de vierde wedstrijd van de herfstserie aan het Spui op het programma. De vangsten zijn tot nu toe niet al te best te noemen. Natuurlijk gaan we er zaterdag weer met goede moed tegenaan.

Alhoewel ik normaal gesproken voor iedere wedstrijd het getij met jullie deelde, was dat er bij de eerste drie wedstrijden ingeschoten, mede doordat de website die ik altijd gebruik, al maanden onder constructie is. Voor zaterdag 13 oktober is het getij als volgt:

De waterhoogte zal dus in raptempo dalen na 7 uur in de morgen. Hou daar rekening mee bij het plaatsen van je viskoffer.

Eenvoudig uw vispas online aanvragen

Vanaf nu kunt u uw vispas via onze website gemakkelijk zelf aanvragen. Onder het kopje “Vergunningen” leest u alles met betrekking tot deze nieuwe methode van aanvragen. Met dit nieuwe systeem waarborgen we de continuïteit van onze ledenadministratie. Alle informatie omtrent onze leden wordt nu 24/7 bijgehouden. Ook voor vragen kunt u terecht bij Sportvisserij Nederland. Zij zijn op werkdagen te bereiken van 9.00 – 17.00 uur op telefoonnummer: 0900- 2025358  ( 0,35 /min.).

Roosterbespreking 21 september

Aanstaande donderdag vindt de roosterbespreking plaats in het clubgebouw. Afgelopen jaren was de opkomst niet heel groot en daardoor is het voor de concours commissie moeilijk om een rooster op papier te zetten, waar uiteindelijk iedereen het mee eens is.

 

Vis jij wedstrijden bij Ons Genoegen mee of ben je van plan om wedstrijden bij ons mee te komen vissen? Kom dan aanstaande donderdag naar de roosterbespreking voor het jaar 2018.

Tijd: 19.30 uur
Locatie: Clubgebouw de Boezem

De herfstserie aan het Spui gaat van start!

Aanstaande zaterdag start de herfstserie aan het Spui, in de Spuioeverwijk in Oud-Beijerland. De eerste twee wedstrijden op 23 en 30 september worden van 8.00-12.00 uur gevist. De laatste vijf wedstrijden worden gevist van 8.30-12.30 uur.

Aanstaande zaterdag loten we om 7.00 uur op de parkeerplaatsen in de bocht van de Spuioeverweg (dichtbij het centrum ter hoogte van de kleine put).

De getij voorspelling geeft voor aanstaande zaterdag het volgende aan (klik op de foto voor betere resolutie):

 

Uitnodiging ledenvergadering 2017

Over precies een maand vindt de jaarlijkse ledenvergadering plaats. Op deze avond kan jij als lid van onze hengelsportvereniging mee vergaderen met het bestuur en de rest van de leden. Je kunt jouw mening geven over bepaalde onderwerpen, input geven over allerlei zaken en meedenken over zaken in de toekomst. Daarnaast zullen er vele andere aspecten aan bod komen tijdens deze avond, die vooraf op de agenda worden gezet. Deze agenda zal binnenkort op de website worden geplaatst.

Wij hopen dat er tijdens deze avond veel leden aanwezig zullen zijn. Met jullie input kunnen wij in de toekomst op zo goed mogelijke wijze aan jullie verwachtingen voldoen.

De ledenvergadering vindt plaats op:

Donderdag 8 juni 2017

Tijd: 19.30 uur

Locatie: Clubgebouw de Boezem