Auteursarchief: Marcel van der Linden

Geef je op voor onze schitterende wedstrijden!

Het nieuwe wedstrijdrooster staat volledig online op deze website. Dit jaar hebben we een aantal mooie wedstrijden op het programma staan. Naast de vaste wedstrijdseries, hebben we veel mooie losse wedstrijden dit jaar. Nieuw dit jaar is een benefietwedstrijd voor het Sophia Kinderziekenhuis. Daarnaast gaan we ook dit jaar weer een koppelwedstrijd vissen in Noord-Holland en houden we, vanwege de mooie vangsten van afgelopen jaar, een losse wedstrijd op het industrieterrein van Oud-Beijerland. Belangrijk is dat je je op tijd opgeeft voor deze wedstrijden. Neem hiervoor contact op met iemand van de concourscommissie.

Ben je benieuwd naar het volledige rooster? Kijk dan bovenin de navigatiebalk bij “Wedstrijdrooster” en selecteer de serie of losse wedstrijd die je wilt bekijken. Je kunt ook de pagina selecteren met een volledig overzicht van de wedstrijden in 2019.

Laten we hopen op een mooi visrijk jaar, met veel succesvolle wedstrijden en veel deelnemers.

Getij zaterdag 13 oktober

Zaterdag 13 oktober staat alweer de vierde wedstrijd van de herfstserie aan het Spui op het programma. De vangsten zijn tot nu toe niet al te best te noemen. Natuurlijk gaan we er zaterdag weer met goede moed tegenaan.

Alhoewel ik normaal gesproken voor iedere wedstrijd het getij met jullie deelde, was dat er bij de eerste drie wedstrijden ingeschoten, mede doordat de website die ik altijd gebruik, al maanden onder constructie is. Voor zaterdag 13 oktober is het getij als volgt:

De waterhoogte zal dus in raptempo dalen na 7 uur in de morgen. Hou daar rekening mee bij het plaatsen van je viskoffer.

Eenvoudig uw vispas online aanvragen

Vanaf nu kunt u uw vispas via onze website gemakkelijk zelf aanvragen. Onder het kopje “Vergunningen” leest u alles met betrekking tot deze nieuwe methode van aanvragen. Met dit nieuwe systeem waarborgen we de continuïteit van onze ledenadministratie. Alle informatie omtrent onze leden wordt nu 24/7 bijgehouden. Ook voor vragen kunt u terecht bij Sportvisserij Nederland. Zij zijn op werkdagen te bereiken van 9.00 – 17.00 uur op telefoonnummer: 0900- 2025358  ( 0,35 /min.).

Roosterbespreking 21 september

Aanstaande donderdag vindt de roosterbespreking plaats in het clubgebouw. Afgelopen jaren was de opkomst niet heel groot en daardoor is het voor de concours commissie moeilijk om een rooster op papier te zetten, waar uiteindelijk iedereen het mee eens is.

 

Vis jij wedstrijden bij Ons Genoegen mee of ben je van plan om wedstrijden bij ons mee te komen vissen? Kom dan aanstaande donderdag naar de roosterbespreking voor het jaar 2018.

Tijd: 19.30 uur
Locatie: Clubgebouw de Boezem

De herfstserie aan het Spui gaat van start!

Aanstaande zaterdag start de herfstserie aan het Spui, in de Spuioeverwijk in Oud-Beijerland. De eerste twee wedstrijden op 23 en 30 september worden van 8.00-12.00 uur gevist. De laatste vijf wedstrijden worden gevist van 8.30-12.30 uur.

Aanstaande zaterdag loten we om 7.00 uur op de parkeerplaatsen in de bocht van de Spuioeverweg (dichtbij het centrum ter hoogte van de kleine put).

De getij voorspelling geeft voor aanstaande zaterdag het volgende aan (klik op de foto voor betere resolutie):

 

Uitnodiging ledenvergadering 2017

Over precies een maand vindt de jaarlijkse ledenvergadering plaats. Op deze avond kan jij als lid van onze hengelsportvereniging mee vergaderen met het bestuur en de rest van de leden. Je kunt jouw mening geven over bepaalde onderwerpen, input geven over allerlei zaken en meedenken over zaken in de toekomst. Daarnaast zullen er vele andere aspecten aan bod komen tijdens deze avond, die vooraf op de agenda worden gezet. Deze agenda zal binnenkort op de website worden geplaatst.

Wij hopen dat er tijdens deze avond veel leden aanwezig zullen zijn. Met jullie input kunnen wij in de toekomst op zo goed mogelijke wijze aan jullie verwachtingen voldoen.

De ledenvergadering vindt plaats op:

Donderdag 8 juni 2017

Tijd: 19.30 uur

Locatie: Clubgebouw de Boezem

Erwtensoepwedstrijd a.s. zaterdag

erwtensoep

Aankomende zaterdag staat de erwtensoepwedstrijd op het programma. Helaas is deze wedstrijd wegens te weinig animo en de matige vangsten afgelast.

In ieder geval wensen wij alle leden fijne feestdagen en alvast een gelukkig en sportief 2017 toe!

Bestuur Ons Genoegen

Uitslag 4e wedstrijd kerstserie

img_7315Zaterdag 26 november is de vierde wedstrijd van de kerstserie gevist in de haven van Oud-Beijerland. Hans Grootenboer wist deze wedstrijd te winnen met een gewicht van 4412 gram. Voor de totale uitslag, klikt u hier. Volgende week wordt er niet gevist voor de kerstserie, maar hebben we een losse wedstrijd, de Sint Nicolaaswedstrijd.